avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO platiti la 2 locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO platiti la 2 locuri de munca

buna ziua,

daca am 2 joburi, unul full time, pozitia de baza, la un angajator si un job part time, la alt angajator, am dreptul la CO platit de la ambele companii?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 4 Ianuarie 2019
Aveti dreptul la CO platit de la ambii angajatori, numai daca sunt din sectorul privat.
sunt din sectorul privat. dar al 2 lea angajator incerca sa imi spuna ca nu am dreptul la CO nici macar fara plata la part time, daca nu e job de baza.

deci am dreptul la 2 CO platite la 2 angajatori din privat?

pentru bonurile de masa platite pe card sodexo, este aceasi situatie? am dreptul de la ambii angajatori sa beneficiez?

Multumesc.
Pentru CO aveti dreptul la ambii angajatori.

Tichetele de masa se acorda numai de catre angajatorul la care aveti functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare jonion180 jonion180 Sunt angajat la stat cu norma intrega si beneficiez de norma de hrana. in timpul liber am inceput activitatea la o firma cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez full time la o companie (9-18). de curand am ... andrelm andrelm Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am fost acceptata si pentru un alt job la alta companie tot full time (programul este flexibil ... (vezi toată discuția)