avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Datoram taxe statului Roman pentru Pensie primita din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Datoram taxe statului Roman pentru Pensie primita din America

Daca primim pensia din SUA in cont la o banca romana, statul poate cere taxe pe acest e sume?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:10, 5 Ianuarie 2019
Exista acorduri contra dublei impozitari, insa ele sunt complicate. SUA considera ca orice alta tara este un paradis fiscal, deci daca aveti cetatenia americana va trebui sa va declarati orice venituri in SUA pentru a fi taxate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie să plătesc taxe ceva la stat pentru banii care-i scot dacă am firmă în s.u.a.? David Ionesi David Ionesi Salutări prieteni! Pentru a-mi conduce viitoara activitate ca un cetățean responsabil este necesar să-mi deschid o firmă. Mă gândeam să-mi fac una în ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit din românia in sua han_sollo han_sollo Cetățean român cu domiciliul in SUA, are și cetățenia americană, vinde o locuință (dintr-o moștenire) in Romania și încasează banii in contul lui ... (vezi toată discuția)
Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)