avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime - firma radiata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime - firma radiata

Buna ziua,

Cum pot proba vechimea in munca in cazul in care firma angajatoare a fost radiata? Mentionez ca nu gasesc nicio persoana de contact si nici nu stiu cine ar putea avea arhivele societatii. Eu am contractul de munca incheiat cu ei, dar am nevoie si de o adeverinta de vechime. As putea obtine aceste date de la ITM? Mai elibereaza astfel de informatii din REVISAL? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Miky1701 , utilizator 20:45, 31 Martie 2024
In situatia in care angajatorul este radiat, puteti solicita de la ITM numai eliberarea unui extras REVISAL care sa cuprinda si salariul.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. Exista un anumit model pentru o astfel de cerere? Si este nevoie sa fie insotita si de alte acte?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Model cerere
[ link extern ] .

Atasati cererii:
- copie C.I.
- certificat constatator emis de ONRC dfin care sa reiasa ca societatea este radiata.
Buna ziua cum reusesc s-a optin o adevarat de munca, daca firma este radiata, am scris la toate institutiile? Va multumesc!
Despre ce societate e vorba si perioada?

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)