avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista legi de anulare a contractelor de intretinere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista legi de anulare a contractelor de intretinere cu uzufruct viager?

BUna ziua.as dori sa ma informati daca in ultimul timp au aparut legi de anulare a contractelor de intretinere viagera in favoarea copiilor.Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu exista si nici nu poate exista asa ceva.
S-ar incalca principiul de drept care spune ca ”contractul este legea partilor”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se fac acte pe casa? trantieantonie trantieantonie ce acte sunt necesare ce trebuie sa faca cel caruia i se incredinteaza si ce trebuie sa faca cel care o incredinteaza ? (vezi toată discuția)
Inadvertenta la contractul de intretinere, ipoteca legala ContSters4579 ContSters4579 ...daca la renta viagera legiuitorul a stabilit un drept de ipoteca legala in favoarea celui ce instraineaza bunul la intretinere nu a stabillit acest lucru ci ... (vezi toată discuția)
Persoana pe care o am în întreținere mi-a făcut testament, însă în trecut a mai făcut și altora. există posibilitatea să mai existe un testament valabil, și de unde aș putea afla? alina.livia alina.livia Buna ziua. Am o batrana in intretinere. Mi-a facut testament . Problema este ca in trecut a mai facut si altora testamente, donatii pe care spune ea ca le-a ... (vezi toată discuția)