avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere

Buna ziua,pe data de 13.12.2018 am facut un apel la 112 pentru a se deplasa un echipaj la domiciul privind faptul ca vecinul imi prinsese animalul intr-o capcata pentru al omora.S-a deplasat un echipaj,a venit si protectia animalelor pentru a face poze,de fata era si un martor.S-au luat datele din buletin ale mamei (pt ca ea era la fata locului) si am fost chema a doua zi sa da declaratii si sa fie intocmit procesul verbal.Am completat declaratiile necesare,urmand ca dupa sa se duca echipajul sa ia declaratie si de la martor.Suntem in data de 04.01.2019 iar eu nu stiu ce s-a intamplat cu plangerea mea,cert este ca la martor nu a fost nimeni,copie dupa procesul verbal am inteles ca nu mi se poate da,nr de inregistrare nu am ca sa verific.Intrebarea mea este cum ar trebuii sa procedez pentru ca am vb cu politistul si mi-a spus ca nu a avut cand sa depuna dosarul si sa se duca la martor,imi este teama ca aceasta plangere sa ramana in acest stadiu fara sa se dea o rezolutie.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 23:52, 4 Ianuarie 2019
Le faceti Adresa trimisa prin posta ci confirmare de primire si le solicitati informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot si amendata pentru apel fals / abuziv la 112 daca politistii refuza sa imi ia declaratie si pretind ca nu au constatat infractiune? Cristina1977 Cristina1977 Buna seara, Astazi am avut parte de o intamplare foarte nefericita. Vazand cum un vecin dintr-un bloc alaturat a aruncat in mod repetat cu pietre (pietre ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA BUNA ZIUA,DA-TI-MI UN SFAT VA ROG SI O SUGESTIE DESPRE CE AR TREBUI SA FAC IN CAZUL CARE IL VOI EXPUNE,IN DATA DE 24 IANUARIE IN JURUL OREI9 UN VECIN MI-A ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima din culpa ei, schimbare declaratie close close Buna ziua,am avut un accident,am acrosat usor un pieton care trsnversa pe rosu,imediat am oprit am sunat la 112 a venit un echipaj al politiei si unul al ... (vezi toată discuția)