avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Companie de leasing de personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Companie de leasing de personal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajuti cu un raspuns.
O companie de leasing de personal cu autorizatie pentru munca temporara poate incheia contracte temporare de munca.
Va rog sa imi spuneti in ce conditii poate incheia contracte individuale de munca pentru clientii sai, fie ele pe perioada determinata fie pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 5 Ianuarie 2019
In conditiile art.88 - art.102din Codul Muncii.
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns, Insa o agentie temporara de munca poate incheia contracte individuale de munca pe perioada nedeterminata? Si unde pot gasi o justificare legislativa? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Agentul de munca temporara poate incheia cu salariatul temporar un contract de munca pe durata nedeterminata, situatie in care in perioada dintre doua misiuni salariatul temporar se afla la dispozitia agentului de munca temporara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca prin agent de munca recrutare - numar contracte ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua! In cazul in care o firma care are cod CAEN 7820 ( activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului ) spune ca o sa incheie contract ... (vezi toată discuția)
Leasing de personal loredana080380 loredana080380 Buna O intrebare delicata cu privire la angajatii preluati de la o firma de leasing personal. De la inceputul anului 2011, un numar de persoane au fost puse ... (vezi toată discuția)
Contract temporar. michael11 michael11 Buna seara.am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un contract de munca temporara.Deci,am incheiat la sfarsitul lunii septembrie un contract de munca ... (vezi toată discuția)