avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspuns interviu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspuns interviu

Acum ceva timp, am participat la un interviu si am primit un raspuns pozitiv. Biroul inca nu e gata si a spus sa astept pentru a primi oferta de angajare dar fiind o pozitie de management trebuie sa mai astept, primesc ofertele doar simpli angajati. (am avut 2 mailuri de confirmare ca am fost acceptat).Dupa un timp, am fost sunat sa particip la o intalnire cu noul Manager General si cu Hr. La 2 saptamani am primit iar un mail cum ca as fi fost refuzat, nefiind acceptat nici pe o pozitie ca simplu angajat. Pierzand locul actual de munca si timpul pierdut asteptand(aproape 2 luni). Pot face ceva legal impotriva lor avand in vedere mailurile de confirmare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andrei.c , utilizator 15:01, 4 Ianuarie 2019
Aveti o oferta scrisa semnata /stampilata cu ( mod de lucru-salar etc) in acest sens?
In caz contrarar nu
Probabil doar o actiune in instanta.
Nu am, multumesc de lamuriri.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm, concediere, douã sãptãmâni H1z0 H1z0 Bună ziua, Numele meu este Ionuţ şi rog ca acele persoane care cunosc ori au avut situaţii similare să mă lămurească şi pe mine, dacă se poate în ... (vezi toată discuția)
Oferta de munca reală sau înșelătorie? Emiliana98 Emiliana98 Întrebarea mea este: cum îmi pot da seama dacă o oferta de muncă online este reală sau este doar o înșelătorie? Recent am primit un mail de la un ... (vezi toată discuția)
Anunt de recrutare teapa! ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Am o nelamurire pe care vreau sa o dezbat cu d-voastra. In urma cu vreo 2 luni am aplicat un CV pe un site de recrutare din Romania pentru un post ... (vezi toată discuția)