avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Socrul meu vrea sa ii dea casa la sotul meu cu intelegerea ca vom avea grija de el pana la moarte dar soacra mea e plecata de la el si nu au divortat casa care ar dao socru e mostenire de la parinti lui.in cazul in care socru ii da casa sotului soacra poate veni ceara bani din casa sau despagubire dupa ce casa e pe numele nostru?
Cel mai recent răspuns: Camelia natalia , utilizator 16:22, 4 Ianuarie 2019

Socrul este propietar pe casa?
A mostenit-o de la parinti lui in totalitate( are succesiunea facuta ) ?
Inca nu este, casa e tot pe parinti lui.
Mostenitor ar fi doar el ca nu mai are frati sau sore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj - evitare vanzare locuinta danyghost danyghost Buna. Am si eu o nelamurire care chiar azi seara sa ivit. Eu cu sotia mea stam cu tatal sotiei mele. Nevasta socrului a plecat in nenumerate randuri de la el ... (vezi toată discuția)
Succesiune feliciaion feliciaion buna ziua. va fac un rezumat la ceea ce vreau sa stiu. apartamentul in care lucuim este pe numele socruluicare din nefericire acum pe 6 februarie a decedat . ... (vezi toată discuția)
Socrul vrea să ne dea nouă casa pe care a moștenit-o de la părinți. cum ar trebui să facem contractul ca să nu se poată ,,strica''? Camelia natalia Camelia natalia Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura ... (vezi toată discuția)