avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare dupa partaj
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare dupa partaj

Buna seara! Tocmai soacra mea a terminat un proces de partaj si casa s a impartit in doua 50pe 50. E o casa cu doua iesiri si este o singura adresa...adresa fiind la intrarea fostului socru. Cum trebuie sa procedez sa am si eu o adresa la intrarea mea in curte ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:20, 5 Ianuarie 2019
adresele postale sunt atribuite de primarie
adresele postale sunt atribuite de primarie
Si cum imi pot face o adresa? Ce pasi trebuie sa urmez?
in principiu, trebuie sa solicitati acest lucru, insotit de actele doveditoare (titlu proprietate, intabulare, schita cadastrala,...). sper ca ati facut dezmembrarea si aveti CF pe proprietatea dvs..
practic, informati-va la primarie mai intai ce documente va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mmnngg mmnngg buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de proprietate eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare casa alinanicorici alinanicorici Buna ziua, 1. sunt proprietara unei case dintr-un duplex la care nu s-a efectuat dezmembrarea. pe cf apar cele doua case cu proprietarii aferenti. As ... (vezi toată discuția)