avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o datorie la un camatar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o datorie la un camatar

Am făcut o datorie de 30000 și nu mai pot sa o plătesc, băiatul a cerut camata la ei și implicit este un cămătar, nu știu cum sa dau banii înapoi, dar ma gândesc ca este o soluție, nu vreau sa afle părinții mei, pana acuma el nu a fost agresiv cu mine, dar cere camata la banii pe care mi a dat, puteți sa ma ajutați?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:44, 4 Ianuarie 2019
Ati incheiat inscris care sa consemneze suma de restituit,termen restituire imprumut ?
Ati incheiat inscris cu persoana care a acordat imprumutul in care sa va obligati sa achitati suplimentar alte sume fata de suma imprumutata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am împrumutat unei persoane 10000 de euro acum 10 ani în baza unui contract de mână Ramonap Ramonap Am împrumutat unei persoane 10000 de euro acum 10 ani în baza unui contract de mână între mine și el. Persoana respectiva s.a angajat să plătească ... (vezi toată discuția)
Solicitare imprumut, BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare, o persoana imi solicita o suma de bani ca si imprumut, aceasta persoana mentioneaza ca nu are cum sa mi plateasca datoria decat in rate, si aceasta ... (vezi toată discuția)
Camatari daiana_raluca daiana_raluca va rog sa ma ajutati intr-o problema! Sotul meu a imprumutat de la un camatar 3000 de euro acum 3 ani.In tot acest timp i-a platit acestuia 150 de euro pe luna ... (vezi toată discuția)