avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Pentru ca am inceput serviciu cu 60 de zile înainte ca primul copil sa împlinească 2 ani beneficiez de stimulent de insertie. Pe perioada acestui stimulent intru in concediu medical pre si post natal pentru al 2 lea copil. Acest cm este plătit de angajator. Beneficiez sau nu de stimulent de insertie pe perioada concediului medical ?stiu ca in momentul in care voi primi indemnizația pt al 2 lea copil nu voi mai lua stiulentul de insertie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 5 Ianuarie 2019
Nu beneficiati de stimulentul de insertie pe perioada concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie ! mariolariu2 mariolariu2 Buna ziua ! Va solicit ajutorul intr-o problema legata de acordarea stimulentului de insertie. Eu sunt angajata pe perioada determinata pana in 16.10.2012 ... (vezi toată discuția)
Mai pot solicita concediu de crestere a copilului? mmusatinul mmusatinul In luna mai 2012, dupa terminarea concediului de maternitate si lauzie, m-am intors imediat la serviciu si am solicitat stimulentul de insertie. Acum as dori ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, calcul indemnizatie s.a. ContSters119266 ContSters119266 Buna ziua. Am un copil nascut in 26 oct 2011. Am revenit la lucru in 01. 07.2012, deci teoretic as beneficia de stimulentul de insertie pana in oct. 2013, ... (vezi toată discuția)