In cazul in care contractul meu de munca a inceput in 01.02.2007 si se incheie la data de 01.nov.2009 prin art.65 (disponibilizata) si in tot acest timp nu am efectuat nici o zi de concediu de odihna, societatea este obligata la plata concediului pe anul 2009 sau si pe anii anteriori?
Mi s-a spus ca imi dau doar pe 2009, deoarece pt anii anteriori nu se reporteaza....
Poate cineva sa-mi spuna daca sunt obligati sa-mi dea macar pt 2008, pt care as fi putut sa-mi iau concediul si in 2009? Sau cum sa procedez?
Art. 141. - (1) Concediul de odihnă se efectuează în fiecare an.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), efectuarea concediului în anul următor este permisă
numai în cazurile expres prevăzute de lege sau în cazurile prevăzute în contractul colectiv de muncă
aplicabil.
(3) Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor
salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
(4) Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării
contractului individual de muncă.
Se poate lua CO pe anul 2008 pana la terminarea anului 2009 ... art.141 alin.3 C.mun. prevede ca , angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
De asemenea, art.60 alin.2 din CCMN stipuleaza : Cand din motive neimputabile salariatului acesta nu si-a efectuat integral concediul de odihna pe anul in curs, restul de concediu se va acorda pana la sfarsitul anului urmator, in perioada solicitata de salariat.
Practic : - ia concediul aferent anului 2008 in anul 2009
- ia banii de concediu pt.2009 in compensatie la lichidare ( este singura compensatie care se poate face )
Co pe 2009??
alinaion82
Buna ziua!
Imi spuneti va rog daca mai este posibil sa-mi iau in anul 2009 concediul de odihna ce mi se cuvine de pe anul 2008?
Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)