avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nelămurire căsătorie cu persoana din alt stat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nelămurire căsătorie cu persoana din alt stat

Buna seara. Am o nelămurire referitoare la următoarea speța: o persoana urmează sa se căsătorească cu o fata din Ucraina, respectiva fata are din o căsătorie anterioară o fetița de 4 ani, din câte am înțeles obținerea documentelor românești după căsătorie durează destul de multișor ma interesează ce se poate face pentru a o putea înscrie la grădinița pe fetița ? După căsătorie ca obține rezidenta in romania imediat atât mama cât si fetița? Este un alt demers de făcut ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:00, 5 Ianuarie 2019
mai intai, felicitari pentru apropiatul eveniment. in al doilea rand, cu rezidenta copilului e mai greu, depinde si de conditiile de divort si de acordul tatalui. pana si trecerea frontierei trebuie aprobata de ambii parinti,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor lilinimerinco lilinimerinco Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia urmatoare: Fratele meu a avut o relatie de concubinaj in urma cu sapte ani cu o femeie din zona ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea copilului roman nascut in strainatate mada05 mada05 Buna ziua am o fetita de 10 luni nascuta in italia nu sunt casatorita legal dar si eu si tatal fetitei suntem romani in august vrem sa ii facem actele ... (vezi toată discuția)