avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa hotărâre judecătorească se poate contesta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa hotărâre judecătorească se poate contesta

Buna seara, dupa hotărârea judecătorească de execuție a doi ani închisoare pentru neplata unor daune morale pentru ca nu sa avut posibilitate se mai poate contesta si cere un alt termen de plată?Si dsca pers condamnată nu edte in țară si acum a aflat ce se întâmplă? Va rog urgent un răspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
tatyana32, utilizator
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 18:16, 6 Ianuarie 2019
Inteleg ca este vorba despre o hotarare de amanare a aplicarii pedepsei sau de suspendare sub supraveghere si s-a cerut revocarea acesteia pentru neplata obligatiilor civile. Da, se poate cere termen si instanta va efectua verificari pentru a demonstra neplata din motive neimputabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie ... Georgeabc Georgeabc Buna ziua.In urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 in sange.Am primit un an cu amanare si 2 ani de probatiune.Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)
Reabilitare xXx2013 xXx2013 Buna seara, In Mai 2017, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu amanare si termen supraveghere 2 ani. S-a terminat termenul de supraveghere si vreau sa ... (vezi toată discuția)