avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara. S.a pus problema divorțului, avem 2 copii minori de 3 ani jumate si respectiv 10 luni, intrebarea este: copii raman la mama chiar daca mama nu are un venit pt intretinera lor,?
singurul venit ar fi alocatia si stimulentul de insertie la al doilea copil, iar mama este singura proprietara a locuintei, casa este mostenire de la parinti prin contr de vanzare cumparare, Tatal nu este trecut in contractul de vanzare.cumparare, contr fiind facut in timpul casniciei, si tatal nu are nici o locuinta, avem domiciliul comun,, el avand venit, intretine familia, tatal vrea sa ia unul din copii? Se poate ? Eu nu sunt de acord cu separarea copiilor!! Cine plateste pensie alimentara? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mdg Mai , utilizator 22:11, 6 Ianuarie 2019
Nu are sanse sa va ia copilul practica este ca domiciliul minorilor sa fie stabilit la mama,custodia comuna si obligarea sotului nerezident la plata pensiei de intretinere.
Va multumesc frumos pt raspunsuri!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu are sanse sa va ia copilul practica este ca domiciliul minorilor sa fie stabilit la mama,custodia comuna si obligarea sotului nerezident la plata pensiei de intretinere.

Nu se intampla nimic, in principiu!
Sansele sunt infime dar aparati-va in eventualitatea unui proces cu un asemenea obiect, sa nu creada instanta ca lasati la voia intamplarii soarta minorilor.
Deci nu are sanse sa.mi ia unul din copii?iar pana la pronuntarea divortului copii raman la domiciliul mamei? Sau paote sa plece cu unul din ei oricand vrea? Asa cum a si zis k face daca se ajunge la despartire!!!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Nu se intampla nimic, in principiu!
Sansele sunt infime dar aparati-va in eventualitatea unui proces cu un asemenea obiect, sa nu creada instanta ca lasati la voia intamplarii soarta minorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort/custodie copil/pensie alimentara DELPH DELPH As dori sa stiu daca in cazul unui divort de comun acord,custodia copilului minor de 3 luni mi se acorda mie(mamei) si daca mama are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Custodie minor alexaoborox alexaoborox Buna seara. M-am despartit de sotul meu atunci cand am aflat ca sunt insarcinata si am depus actele de divort la notar atunci cand eram insarcinata in 3luni, ... (vezi toată discuția)
Minor stabilire domiciliu Deearaducu Deearaducu Eu nu am un domiciliu stabil locuiesc la un domn care ma întreține nu am venit am un bebe de 1 an cu fostul prieten care a recunoscut copilul deci e trecut ... (vezi toată discuția)