Tatăl copilului are poprire pentru neplata pensiei de întreținere și cheltuieli de executare. I se va opri în continuare din salariu dacă intră în concediu medical?
Buna seara! Daca fostul sot intra in concediu medical, i se va opri in continuare din salariu? El are poprire pt neplata pensiei data prin tribunal...executare etc...mentionez faptul ca, eu nu intru in posesia banilor nici în momentul de față, până cand nu se va cumula toata suma datorată, asta include cheltuielile de judecata, executor, etc..adica va dura vreo 2 ani, timp în care eu îmi cresc copilul cum pot. Va multumesc!
gi-jane2
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cine v-a zis ca intrati in posesia banilor peste 2 ani ?
Plata se face lunar, i se retine lunar, banii intra in contul executorului care trebuie sa ii distribuie in 15 zile. II luati cu taraita, dar luati.
Daca intra in concediu medical, pe aceasta perioada nu i se poate retine decat pt ce datoreaza cu titlu de pensie de intretinere.
Va multumesc pentru raspuns!
Contabila de la munca(unde lucreaza fostul sot) mi-a spus ca a vb cu executorul. dupa ce ii ajunsese executarea la munca. Eu chiar din punctul asta de vedere nu aveam habar. dar daca analizam logic, copilul creste si pentru asta am nevoie si de acei bani. sunt putini intr-adevar, dar ma ajuta, conteaza orice ban. eu nu il pot baga in frigider timp de 2 ani pana se strange intreaga suma de bani si dup-aia, hai...mi-a intrat pensia...te pot creste in continuare. nu stiu cui sa ma adresez. va multumesc inca o data!
Dapix
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie să țineți legătura cu executorul judecătoresc, deoarece acesta primește banii de la angajator și vă face viramentul lunar, nu contabila de la angajator. Executorul este obligat să vă vireze banii lunar, nu peste 2 ani. Dacă vedeți că nu vă intră banii în cont mergeți la el să vedeți ce s-a întâmplat. Nu are voie să vă țină banii blocați.
Pensia alimentara
Janina71
Buna ziua. Am divortat de 2 ani si jumatate, am hotarare definitiva prin care s-a stabilit pensia de intretinere, dar nu este specificat cum se face ... (vezi toată discuția)