avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate deces in strainatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

deces in strainatate

....o verisoara a decedat pe8 dec.2018 (40 ani)in italiene,fiind singura acolo noi cei de acasa ,din ro, am aflat tarziu ,dupa ce a fost inmormantata ..cum putem s-o reinpatriem si daca mai sunt sanse.....nu stim cauza decesului nu stim mai nimic......
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:59, 6 Ianuarie 2019
Luati legatura cu ambasada Romaniei la Roma, eventual printr-un avocat roman care practica avocatura in Italia. Gasiti pe internet adrese de contact - ambasada si avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in data de 09.12.2022 - 12.12.2022 am fost in italia ... LauRoDa LauRoDa Buna ziua In data de 09.12.2022 - 12.12.2022 am fost in Italia cu verisoara mea, prietenul ei, sotia mea, si din greseala am intrat pe o strada cu trafic ... (vezi toată discuția)
Salariati detasati italia stelach stelach Buna ziua, o firma din Ro , are detasati salariati in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Italia. In urma unui control din partea ... (vezi toată discuția)
De ce sunt obligata sa prezint certificatul casatorie la ambasada romana? cameliaincinelli cameliaincinelli BUNA ZIUA! SUNT ROMANCA DAR DE 13 ANI TRAIESC DOAR IN ITALIA CU DOMICILIUL STABIL IN ITALIA ,SOTUL MEU E ITALIAN.SPECIFIC NU MAI AM BULETIN ROMANESC SI NICI ... (vezi toată discuția)