avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnătura electronică
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnătura electronică

Buna ziua. Dupa cum stiti pana in data de 22 trebuie dus un stick la finanțe pe care descarci activitatea de pe casa de marcat. Întrebarea este.... Am neaparat nevoie de o contabilă autorizata sau pot sa imi fac eu semnătura electronică pentru a putea duce stick-ul la finanțe. Daca este valabila si semnătura electronică unde ar fi mai bine sa apelez?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 18:33, 6 Ianuarie 2019
Da ! Semnatura electronica poate fi fara probleme pe numele dumneavoastra. Nu trebuie nicio autorizare decat documentele de firma si copie dupa CI. Cat priveste stick-ul aferent casei de marcat, acesta se foloseste la intocmirea declaratiei D4200 cu ajutorul unui soft specializat numit DUK Integrator. Datele de pe stick, prin softul specificat, se transpun intr-un fisier PDF pe care il semnati electronic si il trimiteti online ca toate celelalte declaratii. Nu cred ca va primeste la Fisc cu stick-ul. Daca nu va pricepeti deloc, este bine sa contactati un informatician care sa va arate ce trebuie facut, pentru ca nu este cine stie ce filosofie. Dupa aceea faceti luna de luna la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)