avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de inmormantare

Fratele meu a fost rănit la revoluție. A beneficiat de indemnizație si toate celelalte drepturi acordate revoluționarilor răniți fiind membru al Asociatiei de revolutionari , 17 Decembrie 1989. Acum 2 săptămâni a decedat. Beneficiaza de vreun ajutor de înmormântare? Eu fiind fratele care am suportat cheltuielile de înmormântare, in situatia in care beneficiaza il pot ridica eu. Mentionez ca ambii părinți sunt decedați. Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:52, 6 Ianuarie 2019
Daca a fost angajat persoanele care s-au ocupat de inmormantare beneficiaza de un ajutor de inmormantare de la casa de pensii iar in cazul in care nu era angajat ajutorul de inmormntare se solicitat la primarie.

Informatii suplimentare gasiti aici
www.avocatnet.ro/articol_472...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas livia rosu livia rosu As dori sa stiu daca pensia de erou al Revolutiei se ia in calculul pensiei de urmas. Mai concret, nepoata mea se afla in custodia tatalui care avea si pensie ... (vezi toată discuția)