avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Confidențialitatea clientului unei case de amanet: au ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Confidențialitatea clientului unei case de amanet: au dreptul angajații să divulge informații despre cei cu care au contract?

Vreau sa va întreb în legătură cu confidențialitatea clientului cu angajata de la amanet. Angajata de la amanet are dreptul sa divulge informații despre clientu care are în amanet un bun de aur? Eu știu ca doar organelor de politie are dreptu și nu prietenelor ei. În caz ca acel bun este furat.
Vreau sa aflu cât mai multe despre confidențialitatea clientului cu angajata de la amanet. Va rog frumos
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Radutz , utilizator 17:04, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatii care prelucreaza date personale nu au voie sa divulge datele personale si cu atat mai putin tranzactiile pe care acestia la fac la casa de amanet.
Pe de alta parte, de unde stie angajata ca bunul este furat?
Tocmai asta e ca divulgat informații prietenei ei
Ce vreau sa spun ca sotu meu a găsit un cercel pe strada și la dus la amanet ia dat banii pe el și ia zis ca nu mai prelungește contractu ca nu îl mai ridica de la amanet. După o luna și ceva ma trezit cu cea care pierduse acel cercel spunându-mi ca este al iei și știe de la o fata, fata fiind angajata de la amanet. Ma amenințat ca se duce la politie și ma reclama dacă nui dau cercelu, ca să nu am greutăți am fost împreună cu ea a doua zi și iam scos cercelu și i lam dat. Ce vreau sa știu cum pot sa o reclam pe angajata de la amanet pt ca a divulgat informații despre client
Persoana căreia i-ați dat cercelul v-a arătat celalalt cercel?
Da mi la aratat

Alte discuții în legătură

Problema acuzatie furt carrefour cloudabz cloudabz Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
Furt georgianagyo georgianagyo Buna ziua Sunt si eu interesata de ce se poate face in urmatoarea situatie: -acum 2 ani i-am lasat unei prietene imprumut niste bijuterii (ii placeau foarte ... (vezi toată discuția)