Buna ziua, spuneti-mi va rog daca in cazul unei sc care are 28 de angajati este obligatorie incheierea unui contract colectiv de munca, sau este obligatorie doar negocierea, care se poate finaliza fara incheierea unui contract colectiv de munca.
Multumesc.
Tocmai am fost la ITM și am întrebat același lucru. Mi-au răspuns ca negocierea colectiva trebuie sa se finalizeze cu încheierea unui contract colectiv de munca. Le-am spus ca din ce m-am documentat nu ar fi obligatoriu și încheierea contractului colectiv de munca, răspunsul celor de la ITM a fost, ca din punctul lor de vedere trebuie încheiat c.c.m, iar dacă nu o fac este pe răspunderea mea.
În situația în care, în urma negocierilor nu închei c.c.m, ce argumente folosesc pentru a justifica acest lucru în cazul unui control, care este justificarea legislativa. Negocierea colectiva trebuie sa se încheie în 60 de zile, dacă nu se face c.c.m trebuie făcută vreo notificare la ITM?
ITM-ul nu are dreptate ... in urma negocierilor se poate sau nu incheia c.c.m. ... in procesul-verbal se va mentiona ca partile nu au cazut de comun acord cu privire la clauzele ce se vor introduce in c.c.m.
Procesul-verbal în care se va mentiona ca partile nu au cazut de comun acord cu privire la clauzele ce se vor introduce in c.c.m. și nu se va încheia c.c.m. trebuie trimis la ITM?