avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pot sa raman in pensie de boala?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pot sa raman in pensie de boala?

Daca pot ramane in pensie de boala si cum ma afecteaza? Anul trecut 4 mai am suferit un infarct ,acum sant in concediu medical Am lucrat 1an si 2 luni grupa 1 , 16 ani si 2 luni grupa 2 , 14 ani si 9 luni acelasi loc dar fara grupa . Data nasterii:18-10-1963 . Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
danutmarcel, utilizator
Cel mai recent răspuns: danutmarcel , utilizator 11:16, 8 Ianuarie 2019
Comisia de expertiză va decide dacă vă încadrați într-un anume grad de invaliditate. Începeți demersurile necesare și depuneți dosarul la comisie.
Intrebarea era daca ma afecteaza la pensia de limita de varsta.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă merita să rămân în pensie de boala danutmarcel danutmarcel Daca pot ramane in pensie de boala si cum ma afecteaza? Anul trecut 4 mai am suferit un infarct ,acum sant in concediu medical Am lucrat 1an si 2 luni grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate leus leus Am o verisoara (femeie) care are 42-43 de ani are aproape 22 de ani de serviciu dintre care are 9 ani si 10 luni in grupa a II de munca , tura de noapte12 ... (vezi toată discuția)