avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot invoca art 973 c civ ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot invoca art 973 c civ ?

in 1990 8cooproprietari incearca o desmembrare a unui teren fac intre ei o conventie cu o schia de lotizare pe care nu o aplica niciodata conventie la care nu au participat 2 dintre mostenitoridintre care unul era decedat la accea data si mostenitorii decedatului nefiind prezenti asa cum rezulta din conventie ptr ca lipsesc semnaturiile acestora Dupa 12 ani eu cumpar 5 cote ideale din teren ptr ca el nu era desmembrat iar dupa 4 ani introduc actiunea de iesire din indiviziune iar una din schitele de desmembrare facute e exact asa cum s-au inteles POT fi obligat sa respect conventia altora art 973 ?
Cel mai recent răspuns: lorena81 , utilizator 11:46, 29 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Puteti invoca cu succes prevederile art.973.
un raspuns mai detailat se poate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 139 cpc admisibilitatea probei molul molul Buna tuturor Intrebare Poate admite legal ca proba si exact pe baza ei sa dea hotararea instanta de fond ?un inscris sub semnatura privata xerocopiat cu ... (vezi toată discuția)
Actiune iesire din indiviziune teaavram teaavram suntem mai multi mostenitori pe un teren arabil extravilan si o casa cu terenul intravilan aferent, 3 dintre noi dorim sa vindem cota noastra din terenul ... (vezi toată discuția)
Pot vinde partea mea de mostenire?? julius.jr julius.jr Sintem 4 frati ce au acceptat mostenirea. Am gasit cumparator pt partea mea dar notar a zis sa vina si cei 3 sa dea o semnatura ca sint de acord cu acest ... (vezi toată discuția)