avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... blocare ocupare posturi in domeniul sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

blocare ocupare posturi in domeniul sanitar

prev.art.14 din OUG 90/2017 privitoare la modul restrictionar de ocupare Iin anul 2018 a posturilor in anumite sectoare bugetare sunt in vigoare si in 2019 dupa aparitia OUG 114/2018?
Daca da, rugam sa ne indicati unde este prevazut acest lucru.
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 08:23, 8 Ianuarie 2019
Ordonanța de urgență nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene

Art. 38
În perioada 2019-2021, numărul maxim de posturi care se finanțează din fonduri publice, pentru instituțiile și autoritățile publice, indiferent de modul de finanțare și subordonare, se stabilește de către ordonatorii de credite astfel încât să se asigure plata integrală a drepturilor de natură salarială acordate în condițiile legii, cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate prin buget.
Multumim mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal Ranaa Ranaa Buna ziua. Sunt militar, pot beneficia de concediu paternal si cel de puericultura? (vezi toată discuția)
Aplicarea prevederilor oug 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene vio constantin vio constantin Se aplica prevederilor OUG 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene si ... (vezi toată discuția)
Zilele lucrate in week-end si in sărbătorile legale Dr. Parnassus Dr. Parnassus Pentru zilele lucrate in week-end si in sărbătorile legale, ca angajat la stat: Lucrez in mod normal zilele de sambata si duminca, avand liber luni si ... (vezi toată discuția)