avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata prenatal

Buna ziua!as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu plata prenatalului....eu am intrat in risc maternal de la 4 luni si un pic de sarcina....am inteles ca se plateste 75% dar nu am inteles din ce:din brut sau net....eu cat am lucrat luam netul aproape 1300 ron iar brutul este 2144 in risc maternal am luat:octombrie 1400 noiembrie 1200 Iar din decembrie am intrat in prenatal si am luat 1070....si nu inteleg de ce....Va rog sa ma lamuriti si pe mn mai exact....eu tin sa cred k nu au fc cum trebuie calculul.....le-am spus celor de la firma si mi-au zis k se fc calculul pe ultimile 6 luni si eu iau 85 %din aia 75% dar eu am avut cam 3 luni de medical/risc.Astept un raspuns....Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se calculează concediu prenatal? Maria pop2008 Maria pop2008 Buna ziua, sunt angajata la o firma de distribuție de 3 ani, pe postul operator calculator. Sunt însărcinată in 39 de săptămâni, și chiar de la ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Calcul prenatal-posnatal DanielaGeorgi DanielaGeorgi As dori sa fiu si eu lamurita in legatura cu calculul prenatalului. Am 96 de zile de concediu de risc maternal. Luna trecuta o colega de la noi de la firma ... (vezi toată discuția)