avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune:Cota 1/16 din imobil ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune:Cota 1/16 din imobil ?

Buna ziua ,detin un act de mostenire pe numele tatalui(decedat ) in care este prezentat imobilul .Scrie ca detine cota individuala de 1/16 din imobil compus din teren si loc de casa in suprafata de 100mp. Asta inseamna ca imobilul per total este impartit la 16 persoane ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
Gabriela299, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:57, 7 Ianuarie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa alina_laurentia alina_laurentia Buna ziua! Eu si sora mea am primit mostenire de la mama casa parintilor mei din 1993, tatal meu fiind decedat. Eu nu am locuit acolo dupa intocmirea actului ... (vezi toată discuția)
Vreau pamantul inapoi DOTZ DOTZ Bunicii mei detineau la tara un teren cu un imobil pe el. Pe actul de proprietate detinut de bunicii mei era o suprafata de 740mp. Dupa decesul bunicilor ... (vezi toată discuția)