avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare vanzare actiuni de catre o persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare vanzare actiuni de catre o persoana fizica

Buna,
O persoana fizica angajata la o firma americana a primit actiuni cu titlu gratuit de la firma respectiva din care angajatul a vandut o parte in cursul anului 2018. El nu a depus nici o declaratie in privinta aceasta la anaf. Cum se declara vanzarea de actiuni, ce declaratie trebuie depusa si cum se achita impozitul respectiv contributia sociala, daca este cazul ?
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: frem , utilizator 12:35, 8 Ianuarie 2019
Aveti termen maxim de declarare a venitului din vanzarea de actiuni si plata a impozitului pe venit prin declaratia unica pana pe 15 martie 2019. Mergeti la finante si va vor ajuta la completarea declaratiei la ghiseu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe castigul din vanzare actiuni luc1kws luc1kws Buna ziua. De la firma la care lucrez, care este o multinationala din Franta, in luna oct-nov aprox, ni s-au atribuit niste actiuni in valoare aproximativa de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)