avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donare/succesiune imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donare/succesiune imobil

Cum se procedează, ce fel de act ar trebui să fac la notar pentru a transfera un imobil pe mine fără a mai putea fii atacat din altă parte.
Imobilul este al unchiului meu și va urmă să-l iau in îngrijire atât pe el cât și pe mătușa.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:56, 7 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Încheiati un contract de întreținere.
Nu de vânzare, cu nici o clauza.
Vânzările cu clauza sunt niste strutocamile interpretabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ContSters60804 ContSters60804 Am si eu o problema.mama mea a murit acum 14 ani ,sora ei are handicap...este imobilizata la pat nu se poate deplasa are probleme cu picioarele in rest e ... (vezi toată discuția)
Mostenire lia19 lia19 Am nevoie de un sfat.Matusa mea care nu are copii vrea sa -mi lase apartamentul pe care-l detine.Iese din discutie contractul de vanzare -cumparare datorita ... (vezi toată discuția)
Sora mamei mele nu are copii, iar din partea soțului are nepoți de la frații lui. ea vrea să-mi doneze cu uzufruct o casă, poate fi atacată donația de ceilalți nepoți? grigorescumarga grigorescumarga Buna seara,sora mamei (matusa mea) nu are copii iar din partea sotului are nepoti de la fratii acestuia,vrea sa-mi vanda o casa la tara cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)