Buna ziua! Pe data de 25/10/2018 m-am anagat pe perioada nedeterminata la o companie X ( momentan nu o sa-i divulg numele ) si dupa o luna, pe data de 1/11/2018 mi-am dat demisia din doua motive:
1. Am gasit in alta parte un loc mult mai bun. ( Noul loc de munca - Y )
2. Conditiile de lucru erau penibile.
Astazi, pe data de 7/01/2019 am aplicat pentru un card de credit la banca X si am primit raportul ANAF in care se specifica ca inca lucrez la acea companie X si nu apare compania Y la care lucrez actual.
Intrebarea mea este: Demisia pe care mi-am dat-o pe data de 1/11/2018 la compania X, n-a fost aprobata? Deoarece apar veniturile net de la acea companie alaturi de ale companiei actuale (Y) unde lucrez.
Ce imi recomandati sa fac?
Ma afecteaza cu ceva pe viitor?
E tocmai legal ce se intampla?
**Specific ca acea companie X umbla cu diverse actiuni nu tocmai "ortodoxe"!**
Va multumesc frumos!
Buna ziua!
La compania X am semnat demisia dar nu mi s-a comunicat nimic dupa aceea!
La compania Y am semnat c.i.m. de pe 5/11/2018 ( atunci mi s-a facut angajarea ).
D112 = declaratie fiscala.... Declaraţia vizează obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate etc.
Demisie
simo888
Buna ziua,
Eu lucrez la o banca X , pe 27 iunie 2011 am avut o oferta de la o banca Y pt acelasi post dar cu un salariu cu 50% mai mare; astfel incat am ... (vezi toată discuția)