avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 95/2006 - art. 313
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 95/2006 - art. 313

Buna seara!
Sunt disperata, ajutati-ma va rog!
Acum doua luni sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier care s-a soldat cu decesul victimei, dupa cateva zile de spitalizare. Mentionez ca sotul meu era soferul. Dosarul este in faza de cercetare penala. Am aflat de la fratele decedatului azi, ca au primit o adresa de la spital, cum ca r fi de plata cf acesteil legi si art suma de 2500. Va rog sa ma lamuriti. Atata timp cat nu este stabilit vinovatul cum se procedeaza cu aceste cheltuieli? Ele nu sunt suportate de casa de asigurari de sanatate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 20:44, 16 Noiembrie 2009
Suporta Casa de asigurari de sanatate daca faceti dovada ca era asigurat prin adeverinta de la locul de munca sau adeverinta de asigurat de la CAS daca isi platea singur asigurarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizare dupa accident ana-maria iacob ana-maria iacob Buna ziua . Prietenul meu a avut un accident acum 2 ani si prietenul lui a fost accident. A stat in spital o saptamana dar s-au inteles amiabil . Acum ,dupa 2 ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Va rog sa ma ajutati in speta de mai jos: Accident rutier in familie, soferul pierde controlul autoturismului si se rastoarna. Soacra sufera politraumatisme, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier PaulHaiducu PaulHaiducu Un pensionar a facut un accident rutier, soldat cu persoane accidentate grav in autoturismul sau. Soferul pensionar nu a fost baut si avea doar asigurarea auto ... (vezi toată discuția)