avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu creștere copil pana la 7 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu creștere copil pana la 7 ani

Buna ziua ,m ar interesa sa stiu daca se poate intra in concediu creștere copil pana la varsta de 7 ani pentru un copil care ulterior s a aflat că are astm; ce beneficii are mama;daca se considera un grad de handicap și în ce măsură il afectează pe viitor ?

Alte discuții în legătură

Salariu la revenirea din concediu ingrijire copil dumi80 dumi80 Buna ziua! Am revenit din concediu ingrijire copil si mi s-a dat decizie de revenire pe postul de pe care am plecat, insa nu se specifica nimic de actualizare ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Cic adribb8 adribb8 Buna! Urmeza sa imi prelungesc co de crestere a copilului de la 2 la 3 ani, datorita unei afectiuni usoare - astm bronsic- a copilului, care se incadreaza in ... (vezi toată discuția)