avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit pentru o alta persoana, care refuza restituirea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit pentru o alta persoana, care refuza restituirea imprumutului

Am facut un credit pentru fostul sot ( in acea perioada inca mai eram casatoriti, dar nu mai locuiam impreuna), bani pe care i-am transferat catre contul lui prin virament, la detalii virament are specificat imprumut. Dupa 1 an in care el a platit ratele ( prin virament catre contul meu, in care specifica plata rata, de 6 luni nu a mai platit ratele, bani care imi sunt mie retrasi din cont, luna de luna dupa primirea salariului. Legal, ii pot cere in instanta, restituirea diferentei creditului, din luna in care nu a mai platit ratele? Sau cum as putea proceda legal, pentru recuperarea banilor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 00:04, 8 Ianuarie 2019
Puteti sa il actionati in judecata pentru restituirea partii ramase din imprumut.

Cu stima,
Puteti sa il actionati in judecata pentru restituirea partii ramase din imprumut.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)
Am făcut credit în uk pentru niște prieteni care acum nu vor să mi-l mai plătească. mă ajută niște înregistrări audio în care recunosc că împrumutul e făcut pentru ei? Carla38 Carla38 Buna seara! In urma cu 2 ani am facut un imprumut la o banca din strainatate- UK, la insistentele sotului pentru niste prieteni de ai lui. Intelegerea verbala ... (vezi toată discuția)
Ce poți face atunci când concubina te înșală și te lasă cu un împrumut la bancă ? Daredevil14 Daredevil14 Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca (ING - nevoi personale ) pentru a o ajuta pe concubina mea care nu putea sa faca acest imprumut. ... (vezi toată discuția)