avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare casă moștenită fără acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare casă moștenită fără acte

Bună seara. Tatăl meu a fost unic copil la părinți. Bunicii mei au murit cu mult timp în urmă. Tatăl meu nu are nici un act pe numele lui pt casă și terenuri, există acte de vanzare cumpărare dar pe numele bunicilor. Tatăl meu acum ar dori să vândă casa. Cum ar trebui procedat? Care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă? Care ar putea fi costurile? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:08, 8 Ianuarie 2019
Trebuie sa dezbata succesiunea dupa parintii sai.
Ulterior trebuie intocmita documentatia cadastrala, intabulat certificatul de mostenitor la Cartea funciara si abia dupa, poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune act proprietate Merrylisa Merrylisa Buna ziua,care sunt pasii in urmatoarea situatie?bunicul meu din partea tatalui a fost unicul proprietar al casei,a murit,bunica la fel,tatăl meu care era ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Succesiune paula38 paula38 Buna ziua,intrebarea este urmatoarea,bunicul a murit in urma cu 5 ani ,bunica are 4 copii nimeni nu a cerut deschiderea succesiunii,acum bunica ar dorii sa ... (vezi toată discuția)