avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal conducere fara permis

In data de 4.8.2018, am condus fara drept de conducere, fara sa imi dau seama,dovada inlocuitoare a permisului suspendat pentru linie continua era expirata de 7 ore. Recunosc si am gresit,asta nu conteaza. In luna ianuarie se fac 6 luni de zile de cand nu pot conduce si chiar am nevoie , am facut 2 cereri pentru eliberarea unei dovezi ambele respinse. Intrebarea mea este, ce pot sa fac sa grabesc lucrurile, sa aflu sentinta, ori il anuleaza ori nu. Deja a trecut prea mult timp. Stima
Cel mai recent răspuns: Andrr3i , utilizator 17:13, 10 Ianuarie 2019
Ok.va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului vladimircristian vladimircristian am fost oprit in trafic si am avut 1 si 15 in singe pot sa imi mai recuperez permisul multumesc (vezi toată discuția)
Proces penal Vladut199412 Vladut199412 Buna ziua! În data de 08.02.2020 mia fost reținut permisul și făcut dosar penal pe cauza ca am condus cu permisul suspendat. Acum 2 ani Am depasit pe ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)