avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie neridicata 3 luni
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie neridicata 3 luni

Primesc pensia acasa, prin posta. Fiind sub ingrijiri medicale la Bucuresti, cum nu am cui sa deleg primirea pensiei, risc sa lipsesc de la domiciliu mai mult de 3 luni, fara a ridica pensia.
Am auzit ca, in asemenea situatie, pot fi scos din evidentele Casei de pensii, cu toata tevatura necesara recuperarii sumelor cuvenite si reinscrierii in evidente. Este adevarat, sau, indiferent cate luni absentez, la revenirea la domiciliu voi primi toata pensia?

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incadrare gresita in grad de handicap sophie sophie Mama mea a facut in iunie 2014 (la 75 de ani) un accident vascular cerebral ischemic pe o artera cerebrala principala si a ramas cu sechele accentuate (nu ... (vezi toată discuția)
Unde primesc pensia? Toni98 Toni98 Sint deja pensionar dar doresc sa plec la fiica mea in strainatate pentru o perioada mai lunga. Nu mai am rude in tara. Pensia o primesc in cont bancar. Dar ... (vezi toată discuția)