avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare taxa timbru partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare taxa timbru partaj

Buna ziua ,
am introdus in octombrie o actiune de partaj , am achitat taxa de timbru . Nu s-a stabilit primul termen dar paratul s-a hotarat sa rezolvam pe cale amiabila adica ne-am hotarat sa ii dau o suma de bani si sa renunte la cota lui din apartament. In situataia aceasta cum sa procedez ? Pot sa imi recuperez taxa ?
Cel mai recent răspuns: alinette22 , utilizator 08:05, 10 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Puteti solicita restituirea taxei judiciare de timbru, avand in vedere aceasta intelegerea amiabila care a intervenit intre dvs. si partea adversa.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
Multumesc.Puteti sa imi spuneti cum trebuie sa procedez ? Adica nu ii pot da banii fara un act . Astept sa se stabileasca primul termen sau pot face un acord la banaca inainte pentru a il prezenta in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire vicente73 vicente73 buna ziua.ce inseamna taxa de timbru intr-un proces de partaj? si cum poate fi stabilita (vezi toată discuția)
Mostenire.partaj intre 2 mostenitori Marcello Marcello In speta la mostenire sunt 2 mastenitori,care nu s-au inteles asupra impartirii masei succesorale.Unul a deschis actiune de partaj in instanta.In acest caz, ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru judiciar MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Enciu Vasile si sunt din Braila . Am calitatea de apelant intr-un proces de apel cu fosta sotie pentru atribuirea dreptului de ... (vezi toată discuția)