Un dosar de executare silită poate fi redeschis de către executor după ce am plătit toată suma pentru care am fost executat plus onorariul acestuia? Mai ales după ce au trecut 2 ani de la aceasta!? Așa am fost amenințat de către persoana cu care am fost în litigiu.
dupa ce ati platit toata suma plus cheltuielile de executare , nu ati primit de la executor niciun document prin care sa arate ca dosarul s-a inchis si toata suma a fost achitata? Cereti executorului o dovada ca ati platit tot, chiar daca au trecut 2 ani.
Dosarul acela există la arhiva executorului. Puteți folosi actele din dosar în apărarea dvs, dacă va fi cazul. Dacă cereți copie după dosarul vechi de executare va trebui să plătiți taxa de xero-copiere.
În urma sfaturilor dvs. am cerut copii după dosar și surpriză... Executorul a omis sa solicite o declarație scrisă acelei persoane cum ca renunță la alte pretenții și dosarul încă este deschis. Am aflat că' persoana' și executorul sunt prieteni buni și îi place să dea lumea în judecată. Mi-am luat avocat pt că e ceva necurat la mijloc. 'Persoana' cere bani că de nu 'deschide' cazul. Vă mulțumesc pentru informații și sfaturi.
In situatia asta, dati cu ei de pamant. Poate analizeaza avocatul si ceva laturi penale pe acolo. Nu este in regula sa va mai execute silit daca ati achitat. Totodata trebuia sa primiti o incheiere de incetare a executarii silite prin care se mentiona acest aspect ca urmare a achitarii debitului. Cu siguranta avocatul va sti cum sa procedeze.
Taxa fotocopie dosar
Mia4
Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor .
Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)