avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara. Am avut o datorie de 211 lei la un IFN, pe care efectiv am uitat sa o platesc. Am intrat pe siteul judecatoriei pentru a cauta un alt proces in care sunt implicat, pt minori si familie. Dar am gasit si un dosar de executare silita pe numele meu, dosar depus in data de 03.09 la judecatorie, iar in data de 05.09.am achitat integral datoria. Va mentionez ca pe numele meu nu am primit nici o instiintare. Va mentionez ca e o pura intamplare, faptul ca am vazut acel dosar de executare silita. Ce se intampla in continuare? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:05, 7 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă instanța va admite încuviințarea de executare a executorului judecătoresc, veți fi executat silit. Asta se poate întâmpla.
Ok. Si banii? Daca sunt platiti? Ce se intampla mai exact?
Mergeți la executorul judecătoresc, faceți o cerere și plătiți să vă dea o xero-copiere a dosarului execuțional, apoi mergeți la cabinetul unui avocat să vadă ce se întâmplă și despre ce este vorba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca nelush2103 nelush2103 In cadrul unei proceduri de vanzare de creante bancare, catre o societate de recuperare, si implicit a solicitarii de incuviintare a executarii judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Revenire notificare plata bej - dupa 2 ani de la respingerea incuviintarii executarii silite, pentru aceeasi creanta Notsure Notsure Buna ziua! Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere ... (vezi toată discuția)