avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sunt taximetriști care refuză cursa dacă nu ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sunt taximetriști care refuză cursa dacă nu negociezi cu ei suma, în loc să pună aparatul. Ce poți face într-o asemenea situație?

Sunt multi taximetristi care refuza cursa daca nu negociezi cu ei suma in loc sa puna aparatul. Ce poti face împotriva unor astfel de taximetristi?
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:47, 16 Ianuarie 2019
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mergeți cu aceștia. Luați alt taxi, care vă convine. Puteți și să îi reclamați.
Vă puteți instala aplicații de taxi pe telefon, vi se arată și tariful.
Ca să scapi de taximetristul burtos, care ascultă manele, ţine geamul deschis, îţi face conversaţie, conduce un Logan cu norma de casare depăşită, există Taxify, Uber, Black Cab.

Cu Clever Taxi sau Star Taxi tot taximetristul de mai sus îţi vine, doar că nu mai negociază cu tine tariful. Cu Uber şi Black Cab poţi să-ţi comanzi cursa de cu seara de pildă. Dar nu e nevoie, nu am aşteptat mai mult de 7 minute niciodată. Dar ei, la oră de vârf, îţi aplică o suprataxă, pe care ţi-o anunţă. "Burtosul" nu-ţi aplică suprataxă, doar că el, la ora de vârf, nu vine!

AU Lucifer a scris:

Vă puteți instala aplicații de taxi pe telefon, vi se arată și tariful.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de un taximetrist, ce pot face dpdv legal? valivalentin valivalentin Buna seara, Am deschis acest subiect pentru a va descire situatia neplacuta si jenanta in care am fost pus pe data de 25.10.2014. Cand am ajuns la Aeroportul ... (vezi toată discuția)
Ce presupune tva-ul intracomunitar si ce legatura are cu uber yulians yulians Buna ziua, Ma intereseaza ideea de UBER si sunt nelamurit cu anumite aspecte. Am fost la centrul lor in Bucuresti unde mi s-a spus ca am nevoie sa completez ... (vezi toată discuția)
Tarife traduceri ContSters24933 ContSters24933 Am vazut ca a fost la un moment dat acest subiect, dar cum este inchis, postez aici: [b]Ordin nr. 772 din 05/03/2009 [/b] [b]Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)