avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din locuință
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din locuință

Acum 4 luni, am uitat usa de la apartament descuiata la intrare am avut o genta cu oclectie de ceasuri și bijuterii in valore de 25000 euro peste noapte a disparut,a doua zi am facut sesizare la politie, au venit au dat cu solutie de amprente la usa bloculiui , și a apartamentului. La 2 zile a aflat cei din bloc hoțul, care era un vecin de pe scara mea la vazut pe camerile de supraveghere inregistare la adimistratia.Politia la chemat la audiei dupa 2 luni acesta a declarat ca a gasit geanta la usa apartamentului și ca a aruncato la gunoi afara fara a verifca ce era in geanta.Eu zic ca polița nu s-a facut datoria.O sa revin cu amanute curd.Multumesc
Cel mai recent răspuns: himt , utilizator 21:20, 29 Ianuarie 2019
Vreau sa știu dacă pot primi despăgubire sau colecția dispărută.
Aveti dreptul sa va constituții parte civilă în procesul penal.
Dosarul,este la politie,am aprobare de la parchet,sa văd înregistrările și dosarul.
Ma chemat politia să vad dosarul . Am văzut înregistrarea de pe camerele de supraveghere din scara blocului cu hoțul, cu geanta mea.El a declarat ca geanta a găsito la ușă aprtamentului meu,și ca a duso afară la gunoi fără a verifica. ce este
în geanta. Ce perete aveti?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
himt, utilizator
Ce părere aveți este bine sa cer o percheziție, la apartamentul hoțului,de către poliție?

Alte discuții în legătură

Favorizarea infractorilor Cmtf Cmtf Favorizarea infractorilor,care au fost dovediti ca au furat. (vezi toată discuția)
Reparatie apartament incuiat derderian derderian intr-un bloc a decedat o persoana, a fost inmormantata, apartamentul a ramas incuiat. din pacate acolo s-a spart o teava si a trebuit oprita apa rece la toata ... (vezi toată discuția)