avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata

Urmeaza sa chem in judecata vecina, titulara de contract Apa Nova, care refuza fara motiv sa ne dea acordul (mie si altor 2 proprietari de ap) de a ne realiza contracte individuale. Ne luptăm cu restanțe, sistari de oprire a furnizarii de apa tocmai pt ca suntem la comun si nu toti sunt corecti in plata a ceea ce consuma. Aducând ca dovezi acordul a celorlalti 3 proprietari, facturi unde apar restante, chitante ca eu platesc 70% din totalul facturii oare sunt suficiente pentru a obtine un raspuns favorabil? Aveti vreun sfat in ceea ce priveste aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:10, 9 Ianuarie 2019
Contractați serviciile unui avocat pentru a vă formula cererea, șansele depind de mulți factori ce trebuie analizați in concreto.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi achit apa consumata real. perlutina perlutina Am o proprietate intr-o vila cu inca 4 proprietati. Contractul de apa este pe numele unuia din proprietari , intr-un imobil unde nu este constituita asociatie ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? buhatel buhatel buna ziua. sunt locatarul unui bloc care are si o asociatie de proprietari,asociatie care are restante regiei de apa de 18000 lei restate care sunt produse de ... (vezi toată discuția)