avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eroare Primit plic Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eroare Primit plic Indemnizatie

Am sunat la Agentia Plati pentru Indemnizatie Sociala de crestere a copilului in data 12.12.2018 si dupa ce mi-au cerut sa ma legitimez cu toate datele mi s-a comunicat ca dosarul meu pentru primirea indemnizatiei de crestere a copilului s a aprobat! Ca plata o voi primi in ianuarie! Acasa am primit plic cu respins! Cum este posibil?

Conform art.4 copilul meu este prematur si se diminueaza perioada din cele 12 luni la 10 luni cu acte doveditoare pe care le-am depus la dosar!

Cum este posibil la telefon sa mi se spuna aprobat chiar mi s a dat detalii despre aprobare si acasa primesc plic cu respins?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 9 Ianuarie 2019
Este posibil ... acea persoana cu care ati vorbit probabil nu a verificat datele corect ... in acest caz, puteti contesta decizia de respingere a dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pentru indemnizatie ccc farcas25 farcas25 Buna ziua, am depus dosarul pentru indemnizatie CCC prin august, deodata cu dosarul pentru alocatie. am primit prin posta o decizie in care se mentioneza ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei decizii care constituie titlu executoriu 1603 1603 In luna septembrie 2008 am intrerupt CICC si am revenit la serviciu. Conform legii am dus D.G.A.S.P.C. - sector 3 Bucuresti o adeverinta prin care se certifica ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vasya1 vasya1 Buna ziua, Am nacut pe 1 decembrie iar cei de la primarie imi resping dosarul de crestere copil pentru ca pe luna ianuarie am doar 2 zile lucrate si au zis ... (vezi toată discuția)