avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... curtea de justitie europeana versus curtea de apel
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

curtea de justitie europeana versus curtea de apel

Intr-un proces administrativ al unui demnitar din Romania care in prima instanta(tribunal)a avut castig de cauza iar in urma recursului la curtea de apel a pierdut ,exista competenta in acest caz la Curtea de Justitie Europeana si daca da cat timp dureaza si cam care e costul unei asemenea interventii?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:26, 17 Noiembrie 2009
Daca au fost incalcate unul sau mai multe dispozitii din Conventia drepturilor Omului, se poate face o plangere in termen de 6 luni de la pronuntarea recursului din Romania.
Nu sunt taxe de timbru si costul unui avocat pentru redactare, sustinere, etc. se negociaza direct intre demnitar-avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala definitiva - termen plangere cedo DorianMate DorianMate Sentinta a ramas definitiva in februarie 2013. In cat timp trebuie motivata de Curte si cum poate fi atacata (Recurs in anulare, CEDO) ? (vezi toată discuția)
Plangere cedo popescu-sorin popescu-sorin as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)
Redactarea cererii. ContSters88476 ContSters88476 As vre sa stiu cam cit m-ar putea costa redactarea unei cereri de recurs la C.E.D.O., intrucit am inteles ca avocatul este obligatoriu doar in faza a doua, ... (vezi toată discuția)