avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare detectoare de gaze la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare detectoare de gaze la bloc

Buna ziua,

Dorim sa montam detectoare de gaz wireless in toate apartamentele din blocul nostru cu o singura electrovalva pe coloana principala pe fiecare scara deoarece, conform ANRE, acestea sunt obligatorii: [ link extern ]

Intrebare: Cei care au centrala si au deja montate detectoare dar coloana comuna a blocului le trece prin apartament, sunt obligati sa-si monteze detector si pentru coloana comuna ?
Din cate inteleg din acea informare ANRE, se pare ca da.

Singurii care nu sunt obligati, sunt cei care au ferestre vechi cu profil din lem.
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 17:36, 9 Ianuarie 2019
Da, avem un singur contor de masura pentru fiecare scara.

Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detectoarele de gaze wireless virgiliuw@yahoo.com virgiliuw@yahoo.com Bună ziua, Detectoarele de gaze wireless sunt obligatorii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz Lcazacu Lcazacu Locuiesc in Bucuresti, intr-un bloc cu zece etaje dat in folosinta in anul 1977. In luna Iulie 2017 in fiecare apartament s-a instalat printr-un operator ... (vezi toată discuția)
Am instalație de gaz separată de a vecinilor, dar instalația lor îmi tranzitează bucătăria sunt obligat să-mi montez un al doilea detector? somnu somnu Buna ziua, Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)