avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot optine o copie dupa declaratie data an calitate de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot optine o copie dupa declaratie data an calitate de martor??

Buna ziua ma numesc marian sunt din breaza de ph, doresc sa va fac o antrebare?antrebarea ieste..-- an calitate de martor pot optine o copie dupa o declaratie data la politie?? care sunt procedurile de urmat>>???cand puteti dumn va rog frumos un raspuns , sa aveti o zi frumoasa.
Nu puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detali pt un pfa referitor legea.333.2014 marianstanica marianstanica Buna seara, ma numesc Marian. Am intalnit refuzul pt a-mi face un pfa la Ploiest . Nu imi da voie sa fac un pfa cu cod caen 8010 de ce? VA TRIMIT AN ATASAMENT ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa lucrez sambata si duminica?? marianstanica marianstanica Buna ziua ma numesc marian si doresc sa va atreb...Am lucrat ca angazat comertial la flanco ritail sa.Atrebarea me ieste sunt obligat sa lucrez sambat si ... (vezi toată discuția)
Nulitatea partiala a certificatului de mostenitor petrepetrica petrepetrica buna ziua va rog sama ajutati cun raspuns an 1992 bunica mea a decedat ea a avut 3 copii dintre care fata cea mare era mama mea an 1994 sa emis un titlu de ... (vezi toată discuția)