Bună ziua. Am un prieten din Galați care se afla în executare silita pentru o creanță rezultata dintr-un contract de credit acordat de către o Banca și cesionat ulterior la o firma de recuperare. Executarea silita este inceputa pe NCPC. Pana în 2015 a avut înființata o poprire pe salariu, din acel moment executorul judecătoresc nu a mai efectuat niciun act de executare iar de la ultima suma poprita au trecut mai mult de 3 ani;
În luna dec 2018 a primit o somație imobiliara drept consecință a contestat executarea silita pe motivul perimarii (nu s a stabilit nici măcar primul termen pana la acest moment) ;
Credeți ca ar putea intenta o noua acțiune pe motiv de prescriere având în vedere art 708 al 4 /CPC "Cursul prescripţiei se întrerupe.....(4)pe data îndeplinirii în cursul executării silite a unui act de executare" - ceea ce evident nu s a intamplat; în caz afirmativ va rog sa îmi recomandați un avocat pentru speță aceasta. Multumesc
Executare silita
Ionut Anonim
In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)