avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Oare fiica noastră pote fi luată de tatăl ei ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Oare fiica noastră pote fi luată de tatăl ei ca coasigurat?

Buna ziua !fiica noastră are 28ani in luna Martie ea este studenta încă ,as dori sa știu dacă tatăl ei o poate lua ca și coasigurata și in ce condiții se poate face in baza care-i legi ,?!multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:04, 9 Ianuarie 2019
Nu, fiica nu poate fi luata ca si coasigurat de catre tatal ei.
Coasigurati pot fi sotul, sotia, parintii, fara venituri proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane in intretinere, coasigurati anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are un copil, 23 ani , student, bursa 300 lei - angajatul nu poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat danacoman danacoman buna ziua tuturor ! va rog sa ma ajutati cu un sfat in urm situatie: Sunt divortata legal din 2010, dar locuim inca impreuna . Doar eu lucrez cu contract de ... (vezi toată discuția)
imi pot trece fiica majora, fara nici un venit, coasigurata ? Gyna Gyna Buna seara ! Citesc si raman uimita ! Poti trece coasigurat doar sotul , sotia sau parintii! Dar propriul tau copil major , fara nici un venit , ce este ?Nu ... (vezi toată discuția)