avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare si rezervare denumire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare si rezervare denumire firma

Buna ziua.
Doresc sa schimb numele firmei. In urma cererii online pe portalul ONRC, a fost generata dovada privind disponibilitatea si rezervarea firmei, dovada valabila pana in martie 2019. Insa in dovada se mentioneaza ca s-a constatat că firma aprezintă elemente de similaritate conform
ANEXEI (mi s-a dat si anexa cu firmele cu denumiri similare).
M-am uitat acum si pe cererea de inregistrare a schimbarii denumirii si are o rubrica unde trebuie sa scriu 3 denumiri propuse in ordinea preferintei. Intrebarile mele ar fi:
1. Avand in vedere ca deja am dovada aia generata online - mai trebuie sa scriu 3 denumiri?
2. Exista riscul sa fie refuzata inregistrarea cu optiunea mea initiala pe motiv de similaritate cu alte firme ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Nume societate. mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire onrc ioanmihaila ioanmihaila Buna ziua, In luna Ianuarie am efectuat o verificare si rezervare de denumire societate pe portalul ONRC. La momentul respectiv s-a emis un document PDF ... (vezi toată discuția)
Denumire societate, elemente de similaritate economv economv Daca fac rezervare denumire online si imi apare ca prezinta elemente de similaritate, trebuie sa fac alta rezervare, cu alt nume, chiar daca mi-a alocat numar? (vezi toată discuția)