avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Denumire societate, elemente de similaritate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Denumire societate, elemente de similaritate

Daca fac rezervare denumire online si imi apare ca prezinta elemente de similaritate, trebuie sa fac alta rezervare, cu alt nume, chiar daca mi-a alocat numar?
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 18:40, 12 Iunie 2020
Puteți face o alta rezervare cu un alt nume pentru nu a nu întâmpina probleme sau, dacă va doriți în mod deosebit aceasta denumire, puteți redacta o nota explicativa prin care sa puneți în vedere celor de la ONRC ca denumirea firmei dvs. respecta cerințele impuse de dispozițiile legale.. Ar trebui analizate puțin asemănările cu celalalte denumiri, obiectele de activitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare si rezervare denumire firma Jan2012 Jan2012 Buna ziua. Doresc sa schimb numele firmei. In urma cererii online pe portalul ONRC, a fost generata dovada privind disponibilitatea si rezervarea firmei, ... (vezi toată discuția)
Nume de firma StefanR StefanR Ce se poate intampla in urmatoarea situatie: Am inregistrat o firma cu numele \\"fch investment\\" spre exemplu Am promovat \\"fch\\", iar apoi am ... (vezi toată discuția)
Dovada rezervare societate - srl udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, va rog. am făcut o rezervare de denumire SRL online (rezervarea are semnătura electronica). in urma aceste dovezi am întocmit toate actele ... (vezi toată discuția)