avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Admitere la politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Admitere la politie

buna seara, vreau sa dau la politie, acolo se specifica sa nu fi fost dat afara de la locul de munca din cauza comportamentului disciplinar, eu am fost destituit pentru ca nu ma potriveam cu mediul de lucru, imi afecteaza admiterea, pot concura? nu am facut probleme si nu m-am certat cu nimeni acolo.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 11 Ianuarie 2019
Nu reprezina o problema.Atata timp cat nu ai cazierul patat sau ai probleme medicale Succes
Cu ce articol v-a incetat raportul de munca ?
l-am contactat pe fostul angajator si mi-a spus ca nu imi afecteaza admiterea, contractul a fost incheiat bilateral.
Destituirea nu inseamna incetarea c.i.m. bilateral... nu cumva pe decizia de incetare scrie art.55 lit.b C.mun.?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare demisie dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Lucrez la o firma relativ mica la care in 25-11-08 am depus o cerere de incetare a contractului de munca cu invocarea art.55 lit b) Codul muncii ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? nico_diana@yahoo.com nico_diana@yahoo.com buna ziua, am trecut dintr-un concediu crestere copil in altul, in timpul celui de al doilea concediu am primit trei salarii compensatorii, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract prin acordul partilor pe motiv absente nemotivate Anamariadana Anamariadana Bună ziua ! Am fost angajata 2 saptamani la o firma dar din motive care nu mi au permis nu am ajuns la munca și am hotărât de comun acord sa încheiem ... (vezi toată discuția)